Kando Jaarfeest 2023

Op zaterdag 18 november 2023 viert Kando-Blankenberge zijn jaarfeest. En dit nu voor de eerste keer onder de nieuwe naam: KANDO!

Het is een goede gewoonte om eens per jaar ’s middags samen te komen om gezellig te genieten van een middagmaal met receptie en alle ingrediënten om gemoedelijk te verbroederen.

Locatie: Sint-Pieterscollege (Middenschool), Weststraat 86 (ingang gele deur)

De samenkomst start om 12.00 uur met het aperitief en een woord van de voorzitter omtrent de voorbije periode en wat het jaar 2024 zoal in petto zal hebben. Als de tijd rijp is schuiven we aan voor een exclusief Breughelfestijn met alles er op en er aan. Als afronding komt er een heerlijk dessert, gevolgd door koffie of thé met zoete versnaperingen. Bij dit alles is er rode of witte wijn en bruisend of platwater voorzien.

Om 17.00 uur trekken we dan met z’n allen naar de Sint-Antoniuskerk voor de Jaarmis voor de overleden leden van Kando-Blankenberge.

Voor de officieel geregistreerde leden bij Kando-Blankenberge is dit samenzijn GRATIS (wel vooraf inschrijven!). Voor niet-leden is er een deelnameprijs van 30 euro (het lidmaatschap voor een enkel lid bedraagt 29 euro en voor een gezin 43,50 euro – wordt dus spoedig lid!!).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.